Hoidot

Suomalainen perinnehoito

Suomalainen Perinnehoitaja on koulutettu perinnehoitojen ammattilainen, jonka keskeiseen osaamiseen kuuluvat Suomalainen Perinnehieronta ja jäsenkorjaus. Jäsenkorjauksella tarkoitetaan suomalaiseen kansanperinteeseen perustuvaa selkärangan nikamien sekä käsien ja jalkojen nivelten luonnonmukaista liikehoitoa. Perinnehoitajan työkaluihin kuuluu hieronnan ja siihen yhdistetyn jäsenkorjauksen lisäksi esim. suomalainen pistepainanta ja syvävenyttely sekä kuivakuppaus. Myös akupisteiden käyttö ja niihin liittyvien kanavien tuntemus kivunhoidossa.

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat, selkä sekä kasvot käyttäen ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Sulje silmäsi ja nauti. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla jolloin hoidetaan päänahka, selkä ja kädet. Lopuksi asiakas käy hoitopöydälle missä hoidetaan kasvot pehmeästi marmapisteitä painelemalla.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on alunperin ruotsalaista alkuperää. Hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua.
Hieronta poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi
Hieronta vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua sekä parantaa nivelten liikkuvuutta.